bureauRuud
voor creatief communicatieadvies, management coaching en individuele trainingen op maat                                              

Durven - kies voor een coachingstraject bij bureauRuud

Je moet het maar durven, jezelf voornemen dat ene gestelde doel nu echt te gaan bereiken. Of nog enger: je eigen gedrag onder de loep nemen en dat gedrag eens goed bekijken. Als goed bedoeld advies hoor je waarschijnlijk vaak genoeg dat "je het maar moet loslaten".  Of dat je van je probleem een uitdaging moet maken. Maar hoe doe je dat als je jezelf iedere keer tegenkomt, als je omgeving niet bepaald meewerkt, als dat gestelde doel toch wat minder snel te bereiken is of als je vastloopt op steeds dezelfde gebieden? Bij bureauRuud helpen we jou op een integere en nuchtere manier een verhelderend inzicht krijgen in je eigen persoon, jouw keuzes en misschien wel jouw valkuilen? We helpen je met het concreet maken van je gestelde doelen, met persoonlijke gesprekken en eenvoudig modellen die je zelf kunt toepassen of die je aan het denken zetten.  Het "aha" moment laat meestal niet lang op zich wachten ... 

Management coaching
Lastig als er sprake is van oud zeer in je team of van verschillende (sterke) karakters. Hoe ga je daar als leidinggevende mee om? Hoe krijg je inzicht in je team en zorg je voor een optimale samenstelling? Management coaching kan hierbij helpen. Onze coaching is erop op de interactie tussen verschillende personen in teams te bevorderen en te ontwikkelen. Zo gaat het team als geheel uiteindelijk beter functioneren en raken zij beter op elkaar ingespeeld. 
Maar wij doen meer ... Wij helpen jou als manager bij het verkrijgen van inzichten over de manier waarin jij in jouw rol functioneert en hoe dit wordt ontvangen bij jouw medewerkers. Wat zijn de pluspunten van jouw leiderschap en de valkuilen? Door te spiegelen en situaties te schetsen maken we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan en maken we jou bewust van zijn of haar manier van leidinggeven, wat je goed doet maar ook wat het beter kan! In een op maat gemaakt coaching traject zoeken wij samen naar antwoorden en oplossingen en blijven wij ook bij een afgerond traject bereikbaar als sparringpartner.   

 Hollandse nuchterheid voor dat extra duwtje in de rug
Kort gezegd wij helpen je, individueel, in teamverband, en met management coaching om anders te kijken naar vraagstukken. Wij begeleiden je bij het bereiken van jouw doel en geven je, met Hollandse nuchterheid, advies hoe je dit kunt aanpakken. Hoe we dat doen, is afhankelijk van de hulpvraag. Wij blijven duidelijk, zetten je een spiegel voor en gebruiken humor en zelfreflectie tijdens de verschillende coaching trajecten. Je kiest er zelf voor hoe vaak je met ons in gesprek wil, of je een teamsessie wilt of liever individueel en maakt per keer een vervolgafspraak. Of je beslist geen afspraak meer te maken om zelf met de opgedane kennis en tools  aan de slag te gaan. Dan is ons doel bereikt en jouw missie geslaagd!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en voor alle mogelijkheden!