bureauRuud
voor creatief communicatieadvies, management coaching en individuele trainingen op maat                                              

 

bureauRuud 

bureauRuud is opgericht door Stéphanie Luinge, communicatieprofessional en coach. bureauRuud maakt daarnaast gebruik van een netwerk van professionele freelancers. 

Samen sterker, 1 team!
Bij begeleiding bij trainingen en/of workshops maakt bureauRuud gebruik van Birgit Luinge, psycholoog en psychotherapeut. Dit betekent in de praktijk dat er altijd een opgeleide coach en een psycholoog voor de groep staan. Daarom spreken we bij bureauRuud van ons team. De combinatie van deze dames en hun opgedane ervaringen met het geven van trainingen en workshops, binnen de eigen vakgebieden, zorgt ervoor dat het mogelijk is om bij  verschillende trainingen en/of workshops te volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een training persoonlijke effectiviteit. Specifieke trainingen kunnen op maat worden aangeboden. bureauRuud huurt ook andere professionals in als projecten hier om vragen. Dit gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever(s). Hieronder stellen de dames zich graag aan je voor, en ja het zijn zusjes... 

Communicatieklus? Tarief op maat!
Omdat elke klus en elke hulpvraag even belangrijk is, hanteert bureauRuud een vast uur tarief. Of het nu gaat om (web)tekstschrijven, huisstijlontwikkeling, een individuele training gesprekstechniek of het ontwikkelen van een sociale media strategie. Voor elke klus schrijven wij een heldere offerte uit met daarin een overzichtelijke urenberekening per gedane aanvraag.  

Tarieven individuele coaching
Heb je interesse in een individueel coachingstraject dan hebben wij eerst samen een vrijblijvend intakegesprek. Wij vinden het belangrijk dat er een match is. Klikt het en wil je aan de slag met onze coach dan krijg je van ons een passend voorstel. Wil je dat wij naar jou toekomen? Dan rekenen we 0,19 cent per kilometer. Ook bij een coachingstraject ontvang je van ons een offerte op maat gebaseerd op de afspraken die wij samen hebben gemaakt!

Tarieven groepstrainingen of workshops
Wil je een training of workshop volgen dan bieden wij deze op maat voor ten minste 4 personen. De training of workshop wordt altijd door een coach en een psycholoog/psychotherapeut verzorgd. Een training plannen wij in voor een dagdeel (vier uur).  Wij stemmen met de opdrachtgever het tijdstip en het dagdeel af. Het is ook mogelijk op de zaterdag een training of workshop te volgen.
Wij hanteren voor alle dagen in de week hetzelfde tarief.  

Ben je benieuwd naar onze trainingen en workshops en wil je weten hoe je deze op maat bij ons aanvraagt?
Klik hier of kijk bij Leren!

Ons Team

Contactgegevens 

Tijmveld 16
7006 ST  DOETINCHEM

Telefoon

06 - 40 6776 14

E-mail

info@bureauruud.nl                      

Website

www.bureauruud.nl

Kamer van Koophandel

67914667

BTW- nummer

NL163002599B01

Banknummer

NL18RABO0315040793